tiistai 6. lokakuuta 2015

Kaneli Ässät


Nämä perinteiset piparit ovat äitini ravuri, jotka hän taidokkaasti teki värinpäin. 

 225 g voita tai margariinia
 200g sokeria
 2 munaa
 1 dl kerma
 1 tl leivinjauhetta
 500g vehnäjauhoja

Koristeluun: sokeria ja kanelia

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Mittaa kuivat aineet toiseen kulhoon ja yhdistä vaahtoon vuorotellen hyvin sekoittaen.
Leivo taikinasta noin pikkurillin paksuisia ja pituisia tankoja jotka kieritellään kanelisokerissa. 
Paista 200*C noin10-15 minuuttia.

Maidottomia saat kun käytät  maidotonta margariinin ja riisi-soija- tai kaurakermaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti