sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kalanen voileipäkakkurulla La



En muista mistä olen tämän ohjeen ottanut. Olen muokannut sen vuosien varrella erilaisilla täytteillä. On hyvä vaihtoehto voileipäkakulle jos on 6-8 syöjää.

4 pitkittäin leikattua vuokaleipää tai 12-16 palaa paahtoleipää riippuen viipaleiden koosta
Täyte:                300 G raavi ja tai kylmäsavulohta
                             300g violan tuorejuustoa yrtti
                             200 g laktoositonta kermaviiliä
                              pala purjosipulia
                             tilliä tuore (tai jauhettua )
                             1-2 dl laktoositonta maitojuomaa
                             suola, mustapippuria, (paprikajauhetta)

Kuorrutus         300g viola yrttituorejuustoa

Koristeet  esim.   eriväriset paprika, pikku tomaatit, kurkku, retisi, tilli,  keitettyä kananmunaa.
pilko kalat ja purjo pieniksi kuutioiksi Sekoita täytteen muut aineet sekaisin lisää pilkotut kalat ja purjo ja hienoksi hakattu tilli. Maista, lisä mausteita makusi mukaan.
Lado viipaleet josta olet leikannut kuoret pois vieriviereen leivinpaperin päälle levyksi. Kostuta maidolla . levitä täyte leipälevylle (jos täyte hankala levittää niin notkista maidolla). Kääri rullalle leivinpaperin sisällä. Laita rulla kelmun tai muovipussin sisään yön yli vetäytymään.
Leikkaa  rullan päät tasaiseksi.  Levitä maidolla notkistettu tuorejuusto rullan päälle tasaiseksi kerrokseksi. Koristele mieleiseksi erilaisilla kasviksilla.

             

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti